Study on the Market Prospect of WHEAT FLOUR in Indonesia, 2015(インドネシア小麦粉市場の展望 2015 )

発刊日
2015/08/25
体裁
A4 / 158頁
資料コード
J57100600
PDFサイズ
カテゴリ

購入商品を選択し「購入申込」ボタンをクリックしてください。

94,600
86,000
8,600
書籍のみをご注文される方は、FAXまたはメールにてご注文頂けます。申込書はこちら
(準備中)の「詳細目次」「サンプル」は、資料発刊後のご提供になります。
注1)
利用範囲:以下に限定させて頂きます。詳細はこちら
①書籍とPDFレギュラーは購入法人(代理購入の場合は利用法人)の一事業所内
②PDFコーポレートは国内の複数事業所を含む購入法人(代理購入の場合は利用法人)内
※事業所とは、経済活動が単一の経営主体のもとにおいて一区画を占めて行われる場所を指します。
  • マーケットレポートの販売規約はこちら
  • マーケットレポート購入についてのFAQはこちら

調査資料詳細データ

発行元
Close

PT.CITRA CENDEKIA INDONESIA
「『YRIマーケットレポート等販売規約』の第7条(著作権について)の著作権者は当社ではなく、本レポートの発行会社に読み替えて適用します。」

本資料は、発送までに2週間程度お時間をいただきます。

リサーチ内容

I.INTRODUCTION

BACKGROUNDS
GOALS AND SCOPE OF STUDY
METHODOLOGY OF STUDY

II.DESCRIPTION OF PRODUCTS

BASIC MATERIALS OF WHEAT FLOUR
  - Types of Wheat
  - Wheat, Cereals Having High Content of Protein
  - Direction of Wheat Development in Indonesia
    - Perspective of Food Supply
    - Uses of Wheat Plant

III. GENERAL DESCRIPTION OF WHEAT FLOUR INDUSTRY IN INDONESIA, 2014

IV. EXPORTS - IMPORTS

EXPORTS, 2010-2014
  - Exports by Countries of Destination, 2010-2014
  - Exports to Five Largest Destinations, 2014
IMPORTS, 2010-2014
  - Imports of Wheat Flour By HS Code and Countries of Origin
  - Imports of Wheat Flour By Five Largest Countries of Origin, 2014
IMPORTS OF WHEAT GRAINS, 2010-2014
  - Imports of Wheat Grains by HS and Countries of Origin, 2012-2014
  - Imports of Wheat Grains By Five Largest Countries of Origin, 2012-2014
V. SUPPLY AND CONSUMPTION

INDONESIA’S PRODUCTION OF WHEAT FLOUR
  - Wheat Flour Production, 2010-2014
  - Production by Producers, 2010-2014
INDONESIA’S CONSUMPTION OF WHEAT FLOUR, 2010-2014
CONSUMERS OF WHEAT FLOUR IN INDONESIA
  - Consumption of Wheat Flour by Large/Modern Industries, 2010-2014
  - Consumption Wheat Flour for UKM and Cottage Industries, 2010-2014
  - Households’ Consumption Wheat Flour
  - Total Wheat Flour Consumption by Categories of Consumer, 2010-2014
WHEAT FLOUR CONSUMPTION BY INDUSTRIAL SECTOR, 2010-2014
  - Wheat Flour Consumption for Noodle Industry, 2010-2014
    - Consumption of Wheat Flour by Instant Noodle Industry, 2010-2014
    - Wheat Flour Consumption For Dry Noodle Industry, 2010-2014
    - Wheat Flour Consumption For Wet Noodle Industry, 2010-2014
    - Total Wheat Flour Consumption For Noodle Industry, 2010-2014
  - Producers of Biscuit in Indonesia, 2010-2014
    - Wheat Flour Consumption For Cookie Industry, 2010-2014
    - Wheat Flour Consumption For Wafer Industry, 2010-2014
    - Wheat Flour Consumption For Marie Biscuit Industry, 2010-2014
    - Wheat Flour Consumption For Snack Industry, 2010-2014
    - Total Wheat Flour Consumption For Biscuit Industry, 2010-2014
  - Wheat Flour Consumption For Bakery Industry, 2010-2014
    - Wheat Flour Consumption for Bread Industry, 2010-2014
    - Wheat Flour Consumption for Cake & Pastry Industry, 2010-2014
    - Wheat Flour Consumption for Bakery Industry, 2010-2014
    - Wheat Flour Consumption for Other Industrial Sectors, 2010-2014
    - Total Wheat Flour Consumption by Users Industries, 2010-2014

VI. PROJECTION OF INDONESIA’S PRODUCTION AND CONSUMPTION OF WHEAT FLOUR,, 2015-2019

PROYEKSI PRODUKSI TEPUNG TERIGU, 2015-2019
  - Projection of Indonesia’s Production of Wheat Flour by Companies, 2015-2019
PROJECTION OF INDONESIA’S CONSUMPTION OF WHEAT FLOUR, 2015-2019
  - Projection of Wheat Flour Consumption for Noodle Industry,2015-2019
    - Instant Noodle Industry, 2015-2019
    - Dry Noodle Industry, 2015-2019
    - Wet Noodle Industry, 2015-2019
    - Noodle Industry
  - Projection of Wheat Flour Consumption for Biscuit Industry,2015-2019
    - Cookie Industry, 2015-2019
    - Wafer Industry, 2015-2019
    - Marie Biscuit Industry, 2015-2019
    - Snack Industry, 2015-2019
    - Biscuit Industry
  - Projection of Wheat Flour Consumption for Bakery Industry,2015-2019
    - Bread Industry, 2015-2019
    - Cake & Pastry Industry, 2015-2019
    - Bakery Industry
  - Projection of Wheat Flour Consumption for Other Industries,2015-2019
  - Projection of Total Consumption of Wheat Flour by Consuming Industries, 2015-2019

VII. DISTRIBUTION SYSTEM AND PRICES

Distribution System for Local Products
Distribution System for Imported Products
PRICES

VIII. PROFILE AND PROSPECTS

PROFILE OF WHEAT FLOUR INDUSTRIAL COMPANIES
MARKET OPPORTUNITY OF WHEAT FLOUR, 2015-2019

IX. GOVERNMENT POLICY

X. CONCLUSION AND RECOMMENDATIONS

Include 70 Tables and 49 Graphs

購入商品を選択し「購入申込」ボタンをクリックしてください。

94,600
86,000
8,600
書籍のみをご注文される方は、FAXまたはメールにてご注文頂けます。申込書はこちら

このレポートの関連情報やさらに詳しい情報についての調査を検討したい

矢野経済研究所では、個別のクライアント様からの調査も承っております。
マーケティングや経営課題の抽出、リサーチの企画設計・実施、調査結果に基づく具体的な戦略立案・実行支援に至るまで、課題解決に向けた全ての段階において、クライアント企業をトータルでサポート致します。
詳細は、受託調査・コンサルティングのご案内をご覧ください。